B.a.B.e. TRAŽE VOLONTERE/KE !

Dragi/e naši/e, 
B.a.B.e. trebaju Vašu pomoć!

Jedan od najstarijih i najvrjednijih programa naše udruge je "Prevencija i suzbijanje svih oblika rodno uvjetovanog nasilja". S obzirom na sve veću potražnju naših usluga, za daljnje provođenje aktivnosti unutar ovog programa potrebni/e su nam volonteri/ke.

U sklopu ovog programa djeluje psihološko i pravno savjetovalište za građane/ke bez obzira na njihov spol ili rod. Cilj savjetovališta je pružanje pravne i psihološke pomoći pojedincima/kama u pogledu njihovih prava i obaveza u vezama, nasilja u obitelji, roditeljskih prava, vlasničkih/imovinskih prava itd.

Ono što nam treba su aktivne, emancipirane osobe voljne volontirati na našem SOS telefonu te davati pravne infomacije osobama koje iskažu potrebu za pomoći u rješavanju osobnih problema.

Ako si osoba koja je završila (ili i dalje studira) pravo/socijalni rad, osoba koja vidi vrijednost u volontiranju, osoba koja ima ponešto vremena koje želi iskoristiti za pomaganje drugima – JAVI NAM SE! Svoju prijavu koja sadrži kratki CV i opis zašto bi volio/ljela volontirati pošalji na naš mail babe@babe.hr.

Također, ovim putem napominjemo da će svi/e volonteri /ke prije javljanja na SOS telefone sudjelovati u edukaciji koja će ponuditi sve nužne informacije za što bolje i uspješnije savjetovanje  J

Radujemo se Vašim prijavama i zajedničkom radu!